2019-06-03 13:33:39• hírek • Bede Emőke

Közel negyven sofőr jogsija ugrott az elmúlt hétvégén

Május 31. és június 2. között több mint 270 helyszíni bírságot szabtak ki a megye közlekedési rendőrei – tájékoztatta portálunkat a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője.

A hétvégi jelentésből kiderül, hogy a kiosztott bírságok mellett további 37 vezetői engedélyt felfüggesztettek az intézkedő rendőrök. 22-en amiatt váltak egy időre gyalogossá, mivel túl gyorsan hajtottak, 7-en szabálytalanul előztek, 2-en nem adták meg a gyalogosoknak járó elsőbbséget, 3 sofőr pedig azért inthetett búcsút a jogsijának, mert egy-egy közúti baleset részeseivé váltak, viszont erről nem értesítették időben a hatóságot.
 

Ittas sofőrök a volán mögött


Június 1-én, reggeli 6 óra 40 perckor a rendőrség emberei rutinellenőrzés céljából megállítottak egy autót, melyet egy 63 éves, Egri községből származó férfi vetetett. Az alkoholszondás vizsgálat pechére pozitív eredményt hozott: leheletében 0,52 mg/l légalkoholszintet mutatott ki a készülék.Hasonlóképp járt egy tasnádi férfi is, akinek esetében a szonda 0,44 mg/l légalkoholszintet mért. A rendőrség mindkét esetben bűnügyi eljárást indított.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: